HÁZIREND

Fesztivál helyszín

POCCA Google Maps

Fotózás videózás

A fesztiválról a megbízott sajtómunkatársak kép- és hangfelvételt készítenek, melyet online- ill. offline csatornákon (közösségi média, újság, TV, stb.) egyaránt közzétesznek. Amennyiben részt veszel a rendezvényen, hozzájárulsz, hogy arcodról és megnyilvánulásaidról felvétel készülhet. A felvételeken szereplő emberek a fesztivál felé semmilyen követeléssel nem élhetnek! Készíthetsz fotókat és videókat Te is, akár telefonnal vagy komolyabb fényképezőgéppel. A fesztiválon csak magáncélra készíthetsz kép- és hangfelvételt, a készített felvételeket nem értékesítheted, és ellenérték fejében sem hasznosíthatod. Kereskedelmi célból ellenérték nélkül szintén nem hasznosíthatod, az azokon szereplő látogatókat beleegyezésük nélkül nem lehet nevesíteni, ezek a látogatók személyiségi jogait sérthetik! A szervezők nem vállalnak felelősséget arra az esetre, ha más látogatók az előzőekben foglaltakat megszegik!

Mit ne hozz magaddal

  • Tilos behozni kábítószert
  • Tilos behozni szúró- vagy vágóeszközt, vagy testi sérülés okozására alkalmas egyéb tárgyat
  • Tilos behozni közbiztonságra veszélyes tárgyakat
  • Tilos behozni gyúlékony anyagot, pirotechnikai eszközt

A beléptetés során ruházat- és csomagátvizsgálást, valamint szúrópróbaszerű kábítószer ellenőrzést végez a biztonsági szolgálat. Az összes vitás kérdésben a Rendezők ill. biztonsági szolgálat helyi vezetője dönt. Ezek helyett hozz magaddal barátaidat és jókedved!

Fizetési módok

A fesztivál vendéglátóegységeiben készpénzes és bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Rossz idő esetén

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk, azonban előfordulhat vis major eset, amikor a hatóságok rendkívüli helyzetre hivatkozva megtiltják a rendezvény bizonyos szakaszaiban az üzemelést, a programok megtartását, hogy elkerülhetőek legyenek személyi sérülések, károk. Ezen változásokért a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni.

Az esernyőt nem tiltjuk, de javasoljuk, hogy e helyett inkább esőkabáttal készüljetek.

A szervezők a változtatás jogát fenntartják. A program esetleges változása miatt, a bérlet vagy a napijegy ára nem igényelhető vissza . A szervezők nem vállalnak felelősséget az olyan programváltozásokért, amik az előadók hibáiból vagy baleseteiből fakadnak!

El kell hagynod a rendezvényt ha…

A fesztivál területéről eltávolítható az, aki mások életét, testi épségét, vagyoni jogait, vagyontárgyaik épségét, a környezetet veszélyeztető, ill. garázda, vagy rendőri intézkedésre alapul szolgáló magatartást tanúsít, más társadalmi csoportok tagjai ellen uszít, vagy agresszív magatartásával a közönségen belül békétlenséget szít.

A belépésben megakadályozható az, aki a szükséges biztonsági átvizsgálásnak nem veti magát alá, személyi igazolványával vagy más hitelt érdemlő okmánnyal életkorát igazolni nem tudja vagy korábban a fesztiválról a Házirend megsértése miatt már egyszer biztonsági kollégáink már kikísérték.

A fesztivál bármely tulajdonát rongáló illetve eltulajdonító személyt a rendezvény területéről az üzemeltető munkatársai vagy azok megbízottjai kizárhatják, illetve a kár mértékétől függetlenül rendőrségi feljelentést tehetnek. 

A szervezők fenntartják a jogot a beengedés felülbírálására, ha úgy ítélik meg, hogy a vendég viselkedését, küllemét vagy mentális állapotát nem tartják megfelelőnek a fesztiválon való részvételre. Az agresszíven, vagy a fesztivál atmoszférájától eltérően viselkedő, nagyon ittas vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt álló személyeket a szervezőség saját jogkörében felszólítás után eltávolíthatja. Kérjük, hogy aki bármilyen rendbontást észlel, haladéktalanul jelezze a szervezőség vagy a biztonsági szolgálat felé!

Akit a fentiek alapján a fesztivál területéről neki felróható okból eltávolítottak, a jegy / bérlet árát nem igényelheti vissza.

Szeszes ital, dohányárú kiszolgálás…

Szeszes itallal 18 év alatti személy nem szolgálható ki. Ennek érvényre jutása érdekében a pultoknál való kiszolgálás során az életkor hitelt érdemlő, okmánnyal történő igazolására hívható fel a vendég.

A fesztivál területén nem árusítunk dohányterméket

Elsősegély

Figyelj a fesztiválozók testi épségére, óvjátok egymást, és haladéktalanul jelezzétek az egészségügyi problémákat a fesztivál területén 0-24 elérhető mentőtiszteknek. Az egészségügyi szolgálat pontos helyét a térképen láthatjátok.

Parkolás

..

Házikedvencek

Házikedvencedet hozhatod, de ha mások szórakozását vagy akár testi épségét veszélyezteti, úgy ezt felülbírálhatjuk. Ha a házikedvenced kutya, úgy őt a fesztivál területére következő feltételek együttes meglétével lehet behozni: • érvényes oltási könyv egy évnél nem régebbi veszettségoltással • egyedi azonosító (mikrochip) • póráz, nyakörv • szájkosár • biléta a gazda (a fesztivál ideje alatt is elérhető) telefonszámával.

Sajtó

Megkérjük a sajtó munkatársait, hogy a rendezvény előtt akkreditáljanak előre. A gördülékeny bejutást így tudjuk biztosítani.  poccapiknik@gmail.com