Levendula termékek

Levendula zsák

A néphit szerint a levendula erős illata távol tartja az ártó erőket. A nők bőrük illatosításra is használták, ezért hogy kényelmesen magukkal tudják vinni a szárított levendula virágát kis tasakokba töltötték majd a ruhájukra kötötték, így mindig finom illatot árasztottak magukból.

A levendulaolaj frissítő aromás illata egyszerűen elég ahhoz, hogy megnyugtassa az idegeket egy hosszú stresszes nap után. A levendulát az ókori rómaiak óta pihenésre és nyugtatásra használták.

A levendula segíthet a szorongás, valamint az álmatlanság, ADHD és a depresszió tüneteinek leküzdésében és ténylegesen elősegíti az agy működését.

A levendulaolajon keresztül történő aromaterápia bizonyítja, hogy javítja a kognitivitást azáltal, hogy az agyat enyhíti az oxidatív stresszt a laboratóriumi patkányokban, ami ígéretes természetes alternatív kezelés az Alzheimer-kór és a demencia számára.

2000 Ft

Levendula illóolaj

Nyugtató hatás: A levendula illóolaj csodálatos relaxáns hírneve kiterjed a legrégebbi civilizációkra is, amelyeket már fürdőkben és inhalációban használtak az idegesség, a depresszió vagy az álmatlanság tüneteinek enyhítésére. Nyugtató és pihentető tulajdonságai révén segíthet a szemszárazság kezelésében is. Horkolás ellen is ajánlott illóolaj.

Fájdalomcsillapító: A levendula illóolaja csökkentheti a fájdalmat és a gyulladást, különösen bőrproblémák, izomfájdalmak vagy zúzódások esetén.

Légzésjavító: Hasznos súlyos köhögési állapotok, hörghurut, asztma kezelésére is. Erős összetevőivel tisztítja a légutak asztmás gyulladását és elzáródását, frissítő lélegzetet adva. Ezáltal segíthet a COPD kezelésében is.

Görcsoldó: Erőteljes görcsoldó hatása különösen hasznos a torok és hörgők kisebb fertőzéseinél.

2000 Ft

Levendula víz

A levendula vize  erős gyógyhatású szer, amivel gyakorlatilag bármit kezelhetsz. Érdemes megismerned közelebbről, hisz olyan harmóniát és nyugalmat hoz az életedbe, mely boldogságot egyik alapköve lehet.

2000 Ft